Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

 

Amersfoort Business

Nieuw internetplatform voor de sprekersmarkt

TopSpeakers

Amersfoortse ondernemers Jan Kramer en Rob Smulders lanceren een internetplatform waar bekende sprekers, zoals voormalig VS-correspondent Charles Groenhuijsen en illusionist Victor Mids, zich online presenteren. Op het platform, TopSpeakers.nl, worden vraag en aanbod op de sprekersmarkt bij elkaar gebracht. Daarnaast bieden Kramer en Smulders voor bedrijven en organisaties livecongressen en -seminars aan. Die vinden plaats in het nieuwe AFAS Theater en Experience Center in Leusden en zijn ook online via videostreaming bij te wonen.

Lees meer

Doe jij al mee? @Home Business Games

Business on the move

Kan je ook niet langer stil zitten, wil je met je collega's competitief sporten én het opnemen tegen andere bedrijven? Business On The Move heeft 5 challenges verzonnen: de @Home Business Games. De challenges zijn voor elk bedrijf te spelen en...de games worden bij de medewerkers thuis gebracht! Er rijdt een heuse Gametruck naar de medewerker toe met de uitdaging. Geheel coronaproof dus. Bij elke challenge verdienen deelnemende bedrijven punten. Gaan jij en je collega's deze sportieve uitdaging aan? 

Meer informatie

Input gevraagd 3e ondernemersenquête

Enquête

Het is tijd voor de derde regionale ondernemersenquête. Met deze enquête wordt de vinger aan de pols gehouden welke problemen en kansen zich voordoen voor jouw bedrijf. Met jouw input en ervaring helpen we elkaar om samen sterker uit deze crisis te komen.

De resultaten van de vorige enquête kun je hier terugvinden. Aan die laatste uitvraag deden meer dan 2000 ondernemers mee! Dank daarvoor. 

Naar de enquête

IKEA geeft meubels tweede leven

IKEA

Als reactie op de populaire uitverkoop Black Friday lanceert IKEA dit jaar Bring Back Friday. Met deze campagne vraagt het bedrijf aandacht voor de nieuwe meubel inruilservice. Hoe het werkt? IKEA koopt meubels die nog in goede staat zijn terug van klanten voor een gereduceerd bedrag. Vervolgens wordt er voor die meubels een nieuw thuis gezocht via de welbekende Koopjeshoek. De inruilservice is vanaf nu beschikbaar in alle Nederlandse winkels en draagt bij aan de ambitie van IKEA om tegen 2030 circulair en klimaatpositief te zijn. 

Lees meer

Aftermovie Amersfoort Business Event

Aftermovie

Op donderdag 29 oktober vond het allereerste digitale Amersfoort Business Event plaat. Het thema van dit event stond in het teken van Wij Amersfoort, de ondernemende kracht van de stad. Aan het woord kwamen onder andere Pieter Peelen, Karin Ossendrijver, Rob Hakvoort en Jort Verhage. Dit zorgde voor interessante gesprekken. Wij genieten nog even na! Kon je er helaas niet bij zijn, maar ben je wel benieuwd hoe het was? Kijk dan zeker even naar de aftermovie.

Bekijk de aftermovie

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out