Met nieuws over: Podium, lokale kerstpakketten en Meet je Stad

Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

 

Amersfoort Business

29 oktober: Amersfoort Business Event

LinkedIn

Donderdag 29 oktober (vanaf 15:45 uur) vindt het allereerste volledig digitale Amersfoort Business Event plaats! Het thema van dit evenement staat in het teken van Wij Amersfoort, de ondernemende kracht van de stad. Door middel van livestreams word je meegenomen langs diverse interessante thema‚Äôs. Er zijn daarnaast ook unieke (digitale) netwerkmogelijkheden. Ben jij ondernemer in Amersfoort, dan is dit evenement voor jou! Meld je hieronder direct aan. 

Aanmelden

Podium: kantorenlocatie voor het nieuwe werken

Podium

Podium in Amersfoort groeit de komende jaren uit tot levendige woon- en werkwijk, met volop ruimte voor innovatieve ontwikkeling van nieuwe, flexibele kantoren. Met Vathorst als achterland, station Amersfoort Vathorst op steenworp afstand en de A1 en A28 in de buurt, is Podium de plek waar het nieuwe werken de komende jaren volledig tot wasdom komt. Goed nieuws: er zijn nog twee kavels vrij! Lees hier het portret van een moderne kantorenlocatie met een enorme potentie. 

Lees meer

Amersfoorters nr. 3 in Trouw Duurzame 100!

Meet je Stad

Het Amersfoortse burgerwetenschapproject Meet je Stad is derde geworden in de Trouw Duurzame 100. Een prestigieuze prijs voor de duurzaamste initiatieven van Nederland. Meet je Stad meet temperatuur, luchtvochtigheid, fijnstof en bodemvocht. Ook brengt het de veranderende flora van Amersfoort in kaart. Onder andere de gemeente Amersfoort en het waterschap Vallei en Veluwe werken mee. Inmiddels heeft Meet je Stad haar vleugels uitgeslagen naar andere steden in binnen- en buitenland.

Lees meer

Kerstpakketten vol met lokale producten

Het lijkt misschien nog ver weg. Maar voor je het weet is het kerst! Er zijn al een aantal mooie Amersfoortse initiatieven gestart waarmee jij de lokale ondernemer kunt steunen en tegelijkertijd jouw medewerkers een prachtig cadeau geeft. Zo is er het Amersfoort Kerstpakket, gevuld met items die onze regio zo uniek maken. Ook het Keipakket denkt aan de lokale ondernemer. Dit borrelpakket is volledig gevuld met lokale producten uit onze Keistad. Mooi om te zien dat we elkaar in deze tijden steunen.

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out