Met nieuws over: Rapportage ondernemerspeiling corona, subsidie zonnepanelen en Amersfoort Business Event

Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

 

Amersfoort Business

Kantoorkavels Podium beschikbaar

Podium

Op zoek naar een nieuwe kantoorlocatie in Amersfoort? Dan is Podium de locatie voor jou! Podium is een moderne, gemengde woon- en werkwijk in wording en ligt direct aan de Rijksweg A28. Hier zijn kantoorkavels op zichtlocaties beschikbaar die ruimte geven voor de bouw van ongeveer 10.000 m² aan kantoren. De kantoren en kantoorkavels liggen op vijf minuten lopen van het NS-station Amersfoort-Vathorst, dat directe treinverbindingen biedt richting Amersfoort Centraal, Utrecht, Amsterdam en Zwolle.

Lees meer

Rapportage 2e ondernemingspeiling corona

Rapportage

De coronacrisis raakt ons allemaal, maar welke ondernemers vooral en in welke mate? Een derde van ondernemers in de Provincie Utrecht ondervindt nauwelijks of zelfs positieve effecten van de coronacrisis. Aan de andere kant geeft bijna een kwart van de ondernemers aan dat hun bedrijf in de gevarenzone verkeert. Ook geven ze aan met name behoefte te hebben aan informatie, financiële ondersteuning bij digitalisering van bedrijfsactiviteiten en hulp bij omscholing. 

Download rapportage

Zonnepanelen op het dak van jouw kantoor?

Zonnepanelen

De provincie Utrecht wil ondernemers in de provincie ondersteunen bij het verduurzamen van hun vastgoed, o.a. door het installeren van zonnepanelen te stimuleren. Via een quickscan kun je laten onderzoeken of zonnepanelen voor jou aantrekkelijk zijn en of je in aanmerking komt voor subsidie. Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft daarvoor € 5 miljard SDE-subsidie beschikbaar gesteld. De inschrijvingsronde start op 24 november. 

Lees meer

UWV webinar Regio in Beeld

UWV

Jaarlijks schetst UWV met de publicatie Regio in Beeld de situatie op de arbeidsmarkt in de 35 arbeidsmarktregio's. In de komende editie staat de impact van corona op de arbeidsmarkt centraal. Op 29 oktober van 10:00 - 11:00 uur organiseert het UWV een webinar over dit onderwerp. Hoe ontwikkelen vraag en aanbod zich en waar zit de mismatch? Wat zijn de uitdagingen en hoe ga je die aan? Sprekers zijn Tof Thissen (directeur UWV Werkbedrijf) en Rob Witjes (Hoofd Arbeidsmarktinformatie en -advies UWV).

Aanmelden

29 oktober: Amersfoort Business Event

LinkedIn

Donderdag 29 oktober (vanaf 15:45 uur) vindt het allereerste volledig digitale Amersfoort Business Event plaats! Het thema van dit evenement staat in het teken van Wij Amersfoort, de ondernemende kracht van de stad. Door middel van livestreams word je meegenomen langs diverse interessante thema’s. Er zijn daarnaast ook unieke (digitale) netwerkmogelijkheden. Ben jij ondernemer in Amersfoort, dan is dit evenement voor jou! Meld je hieronder direct aan. 

Aanmelden

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out