Met nieuws over: Warmtebedrijf Amersfoort, De Ondernemerstafel en Amersfoort Business Event

Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

 

Amersfoort Business

Dé werklocatie voor de next step

Bedrijvenpark Vathorst

Daar waar de A1 en A28 elkaar kruisen, ligt een parel van een werklocatie: bedrijvenpark Vathorst. 'De poort naar het noorden' en 'het bastion van het westen': met gevoel voor metaforiek kan het gebied beide namen dragen. Een gesprek met Daniel Dohnalek en Jeroen van den Berg, adviseurs in het Amersfoort Business Team bij de gemeente: 'Amersfoort is nog altijd een belangrijke plaats in de overgang van randstad naar randland, en andersom.' 

Lees meer

Warmtebedrijf Amersfoort vergunning voor proefboringen

Warmtebedrijf Amersfoort

Warmtebedrijf Amersfoort heeft de vergunning om proefboringen naar aardwarmte uit te voeren in Amersfoort. Deze vergunning is een belangrijke stap voor de energietransitie in de stad Amersfoort. Uit verschillende vooronderzoeken blijkt namelijk dat er aardwarmtebronnen onder Amersfoort liggen. Bij succesvolle boringen is er dus warmte beschikbaar in het dan gerealiseerde warmtenet.

Lees meer

Terugkijken: De Ondernemerstafel

De ondernemerstafel

Hoe investeer je jezelf uit de crisis en welke kansen bieden deze roerige tijden? Dat stond centraal in de eerste aflevering van De Ondernemerstafel. Dit is een online talkshow met Humberto Tan. Studiogasten Elske Doets (Doets Reizen), Joris Aperghis (WE Fashion) en Derrick Neleman (Neleman Wijnen) verklappen wat voor unieke tijd zij met hun onderneming achter de rug hebben. Ook vertellen Ali B (IkWilGroeien.nl) en Gerard van den Broek (De Ondernemer) over hun samenwerking.

Lees meer

De Wieken Vinkenhoef genomineerd voor Circular Economy Award

De Wieken

Bedrijvenpark De Wieken Vinkenhoef is genomineerd voor de Circular Economy Award. Dit is een jaarlijkse verkiezing voor de beste Nederlandse initiatieven op het gebied van de circulaire economie. De prijs is een pluim voor bedrijventerreinen die het beste uitvoering geven aan circulaire ambities en ook nadrukkelijk de samenleving en het bedrijfsleven betrekken. De genomineerde presenteren zich op 29 oktober tijdens het BT Event. Dan wordt ook de winnaar bekendgemaakt.

Lees meer

Save the date: Amersfoort Business Event

LinkedIn

Op donderdag 29 oktober 16:00 uur - 17:30 uur is het zover! Op deze dag vindt het allereerste Amersfoort Business Event plaats. Ben jij ondernemer in Amersfoort? Groot bedrijf, MKB of ZZP? Dan is dit event speciaal voor jou. Zorg dat je erbij bent! Via livestreams, een aansprekend programma en unieke netwerkmogelijkheden word je verrast en meegenomen in verschillende thema's. Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers en het programma voor het event.

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out