Met nieuws over: Amersfoort Vitaal, Smart City Hackathon en Amersfoort Business Event

Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

Amersfoort Business

Aardwarmte komt naar Amersfoort

Aardwarmte Larderel Energy

Er is in Nederland voor het eerst toestemming verleend om op zeer grote schaal aardwarmte te winnen op een diepte van 5 tot 7 kilometer. Met dit project kunnen 160.000 huishouders en bedrijven in regio Amersfoort op aardwarmte aangesloten worden. "Dit zijn twee duurzame projecten van voor Nederlandse begrippen ongekende omvang", aldus Johan Herman de Groot van Larderel Energy. "We hebben zo in één klap geen nieuwe windmolens en zonnevelden meer nodig."

Lees meer

Nieuw: Amersfoort Vitaal

Monnikendam

Betrokkenheid, fitheid en werkplezier laat de productiviteit van je medewerkers stijgen. Maar hoe werk je hieraan, als de meeste mensen thuiswerken? Op 25 september organiseert de VAO (Vereniging van Amersfoortse Ondernemers) een nieuw online event: Amersfoort Vitaal. Via drie interactieve workshops (15:00-17:00u) krijg je handvatten om de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers te vergroten.

Lees meer

Ken jij 'Ik fiets' al?

Fietsen

Ik fiets is een campagne om inwoners van de provincie Utrecht (vaker) op de fiets te laten stappen. Ik fiets heeft een handige, gratis app die mensen helpt om vaker de fiets te pakken. Met Ik fiets kun je door fietskilometers weg te trappen punten verdienen en zo sparen voor kortingen. 033opdefiets helpt de provincie en de gemeente Amersfoort en Leusden om de campagne Ik fiets lokaal onder de aandacht te brengen van bedrijven en bewoners. 

Lees meer

Smart City Hackathon

Hackathon

Van 7 t/m 13 oktober organiseert Copernicus samen met AeroVision BV een online Smart City Hackathon! Met als hoofdvraag: Hoe kunnen satellietbeelden worden gebruikt om beleidsmakers te informeren over hun stad met betrekking tot de bewaking van het klimaat en de vooruitgang op het gebied van duurzaamheid? Gemeenten, bedrijven, studenten en belanghebbenden worden bij elkaar gebracht, met experts op het gebied van stadsontwikkeling en remote sensing data analyse.

Lees meer

Save the date: Amersfoort Business Event

LinkedIn

Op donderdag 29 oktober 16:00 uur - 17:30 uur is het zover! Op deze dag vindt het allereerste Amersfoort Business Event plaats. Ben jij ondernemer in Amersfoort? Groot bedrijf, MKB of ZZP? Dan is dit event speciaal voor jou. Zorg dat je erbij bent! Via livestreams, een aansprekend programma en unieke netwerkmogelijkheden word je verrast en meegenomen in verschillende thema's. Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers en het programma voor het event.

Laatste kavels Bedrijvenpark Vathorst

Robot

Bedrijvenpark Vathorst, dé locatie in Amersfoort voor hoogwaardige bedrijvigheid, nadert zijn voltooiing. Aan de oostkant van het gebied, vlakbij het belangrijke verkeersknooppunt Hoevelaken, komen nu de laatste kavels beschikbaar. En dat biedt kansen voor ondernemers die zoeken naar een nieuwe vestigingslocatie voor hun bedrijf. Ben je benieuwd naar de beschikbare kavels en mogelijkheden? Op de website van Amersfoort Business vind je een handige kavelkaart.

Lees meer

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out