Met nieuws over: eindelijk weer voorstellingen bij Flint, WSP on the road en een robot als gastvrouw.

Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

Amersfoort Business

Kansen Bedrijvenpark Vathorst met Danzigtunnel

Danzigtunnel

Vathorst groeit naar zo'n 30.000 inwoners in 2030. Om de wijk en Hooglanderveen goed bereikbaar te houden, zijn maatregelen nodig. Eén van de maatregelen is de aanleg van een verkeerstunnel tussen Bedrijvenpark Vathorst en De Hoef: de Danzigtunnel. Dit heeft een positief effect op de bereikbaarheid van het park en de verkoopbaarheid van de nog beschikbare bedrijfskavels

Lees meer

WSP on the road

Bustour WSP

Ben jij op zoek naar personeel? Heb je vragen over sociaal ondernemen? Of wil je meer informatie over WerkgeversServicepunt regio Amersfoort (WSP)?

Dat kan want WSP gaat op bustour! Van 14 - 29 september gaan ze de weg op met een vintage volkswagenbusje. Je kunt de bus op verschillende locaties bezoeken of maak nu alvast een afspraak zodat ze bij jouw bedrijf langskomen. 

Lees meer

Flint: vanaf september weer de planken op!

Flint

Flint zet vanaf 9 september weer mooie voorstellingen op de planken. Dat vroeg uiteraard om de nodige aanpassingen. Om de afstand van 1,5 meter te waarborgen tussen bezoekers die geen huishouden vormen, gaat de capaciteit van de grote (Rabo)zaal terug van 804 naar 188 stoelen. Die van de AFASzaal van 600 naar 170 en om de liefhebbers van klassieke concerten toch te bedienen, wordt ook de Sint Aegtenkapel geprogrammeerd voor maximaal 35 personen (was 180).

Lees meer

Snackbar van de toekomst?

Robot

De Amersfoortse cafetaria Hakze heeft een heel bijzondere gastvrouw: Alexa. Ze werkt via het computersysteem 'Alexa' van Amazon. Zodra de robot haar naam hoort, luistert ze en doet ze wat er van haar wordt gevraagd. Je kunt ook een kort gesprek met Alexa voeren over bijvoorbeeld het weer. De vraag is: is een restaurant vol robotmedewerkers de toekomst? Voor nu is Alexa vooral een attractie in de snackbar. Mensen komen van heinde en verre om haar te ontmoeten.

Lees meer

Wees als eerste op de hoogte

LinkedIn

Als ondernemer in regio Amersfoort wil je natuurlijk als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Via de LinkedIn-pagina van Amersfoort Business delen wij het laatste ondernemersnieuws uit de regio. Zo ben je snel op de hoogte én mis je niets!

Volg ons op LinkedIn

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out