Met nieuws over Spiksplinternieuw Museum Amersfoort NL, Utrecht RegionGet Connected Jaarcongres en Kao

Klik hier om de nieuwsbrief goed te zien

Amersfoort Business

7,6 ton subsidie voor Amersfoortse festivals

Festival Amersfoort

Mooi nieuws! Negen festivals in Amersfoort krijgen in totaal ruim 7,6 ton aan subsidie van de provincie. De bijdrage is bedoeld voor de komende vier jaar. Onder andere Amersfoort Jazz, het Internationaal Kamermuziekfestival Amersfoort, Spoffin, Amersfoort Fotostad, de stichting Arteganza voor het festival Musica Mundo en de stichting Havikconcert krijgen een deel van de subsidie. 

Lees meer

Utrecht Region Get Connected jaarcongres

EBU Congres

Op 8 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. De editie van 2020 wordt een speciale: een combinatie van zowel offline als online bijeenkomsten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. Het is een congres voor de regio en bestaat uit verschillende sessies en een afsluitend plenair programma.

Lees meer

Spiksplinternieuw: Museum Amersfoort NL

Museum

Museum Flehite en de Elleboogkerk met pastorie gaan samen in één nieuwe instelling: Museum Amersfoort NL. Het museum, met lokale en nationale collecties, krijgt een nieuw entreegebouw, meer ruimte en een restaurant met sterambities. Dit is de kern van het plan van museumkoepel Amersfoort in C en bouw- en restauratiebedrijf Van de Burgt & Strooij, eigenaar van de Elleboogkerk. De initiatiefnemers hopen het museum aantrekkelijker te maken voor alle mogelijke doelgroepen.

Lees meer

Kao: vanbuiten én vanbinnen mooi

KAO

Making Life Beautiful. Met beautyproducten maakt Kao – ‘gezicht’ in het Japans – het leven van mensen letterlijk een beetje mooier. En dat al sinds 1887. Het bedrijf heeft zijn vleugels flink uitgeslagen: het is inmiddels met 33.000 mensen actief in 30 landen en vertegenwoordigt een enorm palet aan haarcosmetica-, gezichtsverzorgings- en healthcareproducten van diverse eigen en aangekochte merken. Groot in Japan, groeiend in Europa. Op bezoek bij het Kao-hoofdkwartier van de Benelux in Amersfoort. ‘Ook vanbinnen willen we mooi zijn.’

Lees meer

De KOOPman is open!

De Koopman

Het prachtige, in 1934 door V&D gebouwde warenhuis, is weer gevuld. Afgelopen zaterdag (25 juli) opende modehuis De Koopman hier zijn deuren. Met het grote warenhuis wordt, middenin de coronacrisis, een 'groot gat' in het hart van Amersfoort gevuld. Mooi voor de binnenstad én de winkelende Amersfoorters en bezoekers. De Koopman huurt 5000 vierkante meter winkelruimte. Met eigenaar ASR is een contract voor twee jaar gesloten. 

Lees meer

Wees als eerste op de hoogte

LinkedIn

Als ondernemer in regio Amersfoort wil je natuurlijk als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Via de LinkedIn-pagina van Amersfoort Business delen wij het laatste ondernemersnieuws uit de regio. Zo ben je snel op de hoogte én mis je niets!

Volg ons op LinkedIn

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out