Met nieuws over zomerrestaurant FIER, ondernemersbloed bij Rock City Brewing en handige mobiliteitsscan

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Uitstel betaling huur gemeentelijk vastgoed verlengd

Gemeente Amersfoort

De Gemeente Amersfoort heeft huurders van gemeentelijke gebouwen de mogelijkheid geboden om het betalen van huur voor de maanden april, mei en juni uit te stellen. Deze periode is nu met drie maanden verlengd. Dus ook voor de maanden juli, augustus en september kan uitstel van betaling aangevraagd worden. Later dit jaar treft de gemeente met deze huurders een nieuwe betalingsregeling. Uitzondering hierop zijn huurders van sportparken en sportgebouwen.

Lees meer

Topchefs openen zomerrestaurant in de Mariënhof

FIER

Vanaf 1 juli slaan vier chef-koks onder de naam 'FIER. Smaakmeesters in de Mariënhof' 10 weken lang de handen ineen met één gezamenlijk wisselend menu. FIER is een sprankelend initiatief en een mooie samenwerking tussen de Mariënhof en chefkoks Marco Blok (MEI), Kars van Wechem (De Saffraan), Barry Hamstra (restaurant Tollius) en Pépé Topper (The Bakery). Het belooft de lekkerste pop-up van Nederland te worden! De chef-koks werken met eerlijke, lokale producten.

Lees meer

Rock City Brewing pakt door

Rock City Brewing

Ook voor de bierbrouwerijen zijn het lastige tijden. Rock City Brewing zet alles in om zijn speciaalbieren aan de man te brengen. "Juist op dit soort momenten kun je laten zien dat je ondernemer bent", aldus Koen Overeem (mede-eigenaar). Een voorbeeld hiervan is de deelname van Rock City Brewing aan het 'All together-project'. Bij het afrekenen van hun bestelling bij Rock City, wijzen klanten een lokale horecazaak aan om de winst aan af te staan. Rock City krijgt alleen de productiekosten terug.

Lees meer

Handige mobiliteitsscan voor werkgevers

Trein Koppelpoort

Nu werken we nog zo veel mogelijk thuis, maar het woon-werkverkeer neemt al wel toe en zal verder toenemen. Dat maakt het interessant voor bedrijven om na te denken over de mobiliteit van haar werknemers. Goedopweg heeft een mobiliteitsscan ontwikkeld om daar inzicht in te geven. Wat scheelt het bijvoorbeeld aan kantoorruimte, reiskosten e.d. als een werknemer 1 dag per week meer thuis werkt? En hoe kun je een prettig én duurzaam woon-werkverkeer voor jouw medewerkers realiseren?

Lees meer

Wees als eerste op de hoogte

LinkedIn

Als ondernemer in regio Amersfoort wil je natuurlijk als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Via de LinkedIn-pagina van Amersfoort Business delen wij het laatste ondernemersnieuws uit de regio. Zo ben je snel op de hoogte én mis je niets!

Volg ons op LinkedIn

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out