Met nieuws over de Stadsdialoog, Koppel't en bezoek koning Willem-Alexander

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Cultureel Amersfoort ontwaakt

We Mogen Weer 033

Sinds 1 juni zijn de coronamaatregelen versoepeld. Ook het culturele hart van Amersfoort gaat langzaamaan weer kloppen. Maar wát mag er precies? En bij wie, en onder welke voorwaarden? Om duidelijk in kaart te brengen bij welke Amersfoortse culturele partijen we (straks) weer welkom zijn, is de opstartcampagne ‘We Mogen Weer 033’ bedacht. De campagne is een samenwerking tussen de culturele partijen in Amersfoort en Citymarketing Amersfoort

Lees meer

Praat mee over 'De Toekomst Van'

De Toekomst Van

COVID19 heeft invloed op praktisch elk aspect van ons leven. In de stadsdialoog ‘De Toekomst Van’ worden gedurende 8 weken verschillende thema’s die ons raken als als inwoner, werknemer, ondernemer of bestuurder besproken. Met daarbij een duidelijke blik naar de toekomst. Wat staat ons de komende jaren te wachten, hoe gaan we daar als stad mee om en hoe willen we dat onze stad er over 5, 10 of 20 jaar uit ziet? Vanavond (11-06) om 20:00u is de derde editie. Ben jij erbij?

Lees meer

Scoor leads én help MBO-studenten

Koppelt

Twee vliegen in één klap: meer leads voor jouw bedrijf én je helpt studenten zich voor te bereiden op de toekomst. Koppel't vormt de brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Onder begeleiding van vakprofessionals voeren ambitieuze studenten van MBO Amersfoort jouw marketing-, communicatie-, evenementen- en sales activiteiten uit. Enthousiast? Vanaf september is er weer plek voor een aantal nieuwe opdrachtgevers. 

Lees meer

Koning Willem-Alexander bij Nederland Isoleert

Nederland Isoleert

Koning Willem-Alexander bracht 9 juni een werkbezoek aan Nederland Isoleert in Amersfoort. Dit bedrijf isoleert woningen en gebouwen. De koning liet zich hier informeren over de effecten van de coronacrisis op de energietransitie. Hij kreeg in de loods van het bedrijf onder meer een demonstratie van een spouwmuurisolatie te zien. Op 13 mei ging de koning al langs bij het nieuwe Territoriaal Operatiecentrum (TOC) op de kazerne in Amersfoort.

Lees meer

Extra hulp ondernemers regio Utrecht

URECA

Ondernemers in de regio Utrecht kunnen de hulp inroepen van URECA voor al hun corona-gerelateerde vraagstukken. Een netwerk van experts en collega-ondernemers uit het regionale bedrijfsleven, gemeenten en provincie Utrecht ondersteunt hen belangeloos. Nu is die hulp dankzij financiële ondersteuning vanuit de provincie Utrecht uitgebreid met een adviestegoed. Het tegoed kan gebruikt worden voor het inzetten van een adviseur uit eigen netwerk van de ondernemer of uit het netwerk van URECA.

Lees meer

Verlengde financiële steun ondernemers en zzp'ers

TOZO 2

Bent u ondernemer of zzp’er en woont u in Amersfoort of Leusden? Als u in financiële problemen bent gekomen vanwege corona, dan kunt u opnieuw extra steun aanvragen. Het kabinet heeft de Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandig Ondernemers (Tozo) per 1 juni 2020 verlengd onder de noemer Tozo 2. Wel gelden er andere voorwaarden. De nieuwe voorwaarden en de mogelijkheid tot aanvraag vind je op de website van gemeente Amersfoort.

Lees meer

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out