Met nieuws over de Amersfoortse Stadsbouwprijs, het coronastoplicht en meer

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Volgende stap op de routekaart

Standcraft

Maandag 1 juni zetten we een volgende stap op de routekaart van het kabinet. Zo gaat de horeca om 12:00 uur weer open, met een maximaal aantal van 30 personen aanwezig exclusief personeel. Ook de culturele sector, zoals bijvoorbeeld De Lieve Vrouw en Kunsthal KAdE, opent op 1 juni weer haar deuren en volgt daarbij de richtlijnen voor de culturele sector. Meer informatie over de routekaart en wat er nog meer mag per 1 juni vind je hier.

Lees meer

Amersfoortse Stadsbouwprijs 2020

De feestelijke traditie van het uitreiken van een architectuurprijs in Amersfoort krijgt een vervolg. De Jonge Honden van FASadE roepen de Amersfoortse Stadsbouwprijs in het leven: "Het bekronen van projecten die de stad beter, mooier en gezonder maken is belangrijk en stimulerend." De prijs kent twee categorieën die gebaseerd zijn op de grootte van de voetafdruk van het project. Het inzenden van projecten kan tot en met 31 juli 2020 18:00 uur. 

Lees meer

Amersfoortse ondernemers bedenken coronastoplicht

Cultuurparticipatie

Vanwege de coronamaatregelen mogen winkels en (afhaal)horcerazaken maar een beperkt aantal klanten toelaten. Dit leidt geregeld tot onduidelijkheid en irritatie bij klanten. Het Amersfoortse bedrijf 2 Engineers heeft een oplossing bedacht: het coronastoplicht (officiële naam: Crowd Management System). Bij groen mag je naar binnen en bij rood moet je nog even wachten. Het apparaat kan neergezet of opgehangen worden en is op afstand te bedienen.

Lees meer

Speciaal webinar voor ondernemers regio Utrecht

Cultuurparticipatie

Hoe heropen je verantwoord je zaak? Voor welke financiële steunmaatregelen kom je in aanmerking? Als ondernemer zit ook jij waarschijnlijk met veel vragen. URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie) biedt een netwerk van regionale ondernemers en gemeenten die helpen en een klankbord dienen. Zo staat niemand er alleen voor. Op dinsdag 2 juni is er een webinar waarin je vragen kunt stellen en van andere ondernemers kunt leren. 

Aanmelden webinar

Laatste kavels bedrijvenpark Vathorst

Vakman ondernemer MBO Amersfoort

Bedrijvenpark Vathorst, dé locatie in Amersfoort voor hoogwaardige bedrijvigheid, nadert zijn voltooiing. Aan de oostkant van het gebied, vlakbij het belangrijke verkeersknooppunt Hoevelaken, komen nu de laatste kavels beschikbaar. En dat biedt kansen voor ondernemers die zoeken naar een nieuwe vestigingslocatie voor hun bedrijf. Ben je benieuwd naar de beschikbare kavels en mogelijkheden? Op de website van Amersfoort Business vind je een handige kavelkaart

Lees meer

Van der Valk Business Center Amersfoort 

eHealth Academy

Medio juni opent Van der Valk Business Center Amersfoort A1 een nieuw gedeelte. Bij het Business Center kun je een flexwerkplek of kantoorruimte te huren. Er zijn verschillende mogelijkheden. Of je nu een eenmanszaak bent, in een start-up fase zit of een extra kantoor wilt faciliteren voor je medewerkers. Ook kun je er gebruik maken van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft. Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande button.

Lees meer

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out