Met nieuws over Amersfoort Jazz '20, BID '21 in AFAS Theater Leusden en meer

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Standcraft helpt kantoren met 1,5m inrichting

Standcraft

Hank Hagoort gooit het roer van Standcraft tijdelijk om. In plaats van beursstands te bouwen, helpt het bedrijf nu kantoren, scholen en instellingen aan een inrichting voor de anderhalvemeter-samenleving. Hij ontdekte dat de kennis van beursstands hierbij verrassend goed van pas komt. 'Als iemand nu en bedrijf binnenkomt en allemaal pijlen en informatie ziet is dezelfde duidelijkheid belangrijk. Waar moeten ze heen en wat wordt er verwacht?' 

Lees meer

Amersfoort Jazz 2020: online editie

Amersfoort Jazz

Goed nieuws: Amersfoort Jazz 2020 gaat door, maar dan wel online. Van 20 tot 22 november wordt het festival in hoge kwaliteit audio en video gestreamd. Het festival heeft daarmee de landelijke primeur. Optredens vinden plaats in Theater De Lieve Vrouw en De Observant. De stream zal onder andere via de website van Amersfoort Jazz en die van hoofdsponsor Rabobank te zien zijn. Benieuwd hoe ze dit aanpakken? Lees dan verder!

Lees meer

Fonds voor Cultuurparticipatie zet subsidies open

Cultuurparticipatie

Erfgoedparticipatie staat centraal in het Europese Verdrag van Faro. Het verdrag benadrukt de maatschappelijke waarde van erfgoed door actieve deelname daaraan. Je kunt hiervoor een ontwikkel- en/of participatiesubsidie aanvragen. Met deze subsidie(s) maak jij erfgoedparticipatie mogelijk volgens de uitgangspunten van het Verdrag van Faro. Werk je al zo? Dan kan je je werkwijze hiermee een stap verder brengen. De aanvraag staat open voor alle culturele en erfgoedorganisaties. 

Lees meer

Nieuwe opleiding: vakman-ondernemer

Vakman ondernemer MBO Amersfoort

MBO Amersfoort heeft een nieuwe opleiding: vakman-ondernemer. Tijdens deze eenjarige opleiding leer je ondernemen in wat jij maakt, kan of doet. Een aanrader voor iedereen die een eigen onderneming wil starten of een bestaande onderneming wil innoveren. Het maakt niet uit in welke branche of sector je actief bent/wilt worden. De opleiding is ook geschikt voor medewerkers binnen organisaties die hun ondernemend gedrag verder willen ontwikkelen. 

Lees meer

Big Improvement Day 2021 in AFAS Theater

eHealth Academy

De Big Improvement Day (BID), 'de meest productieve dag van het jaar' heeft een nieuwe congreslocatie: het nieuwe AFAS Theater in Leusden. De veertiende editie vindt daar op 19 januari 2021 plaats. Die dag staat ook in het teken van de officieuze opening van het theater. De BID verhuist daarmee van het AFAS Circustheater in Scheveningen naar het binnenland. De reden? Een strategische samenwerking voor de langere termijn.

Lees meer

Hoe gaat het met jou als ondernemer?

Regionaal Perspectief

Op dit moment komt er waarschijnlijk veel op je af als ondernemer. De crisis levert minder of misschien juist meer werk op. Samenwerkende partners in regio Utrecht (o.a. gemeente Utrecht, gemeente Amersfoort en MKB Nederland) willen jou als ondernemer zo goed mogelijk helpen. Ze zijn daarom op zoek naar jouw ervaringen. Jij kunt helpen door de regionale ondernemersenquête in te vullen. De enquête duurt ongeveer 10 minuten. Alvast bedankt voor je medewerking!

Naar de enquête

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out