Met nieuws over Support033, nieuwe eHealth Academy en meer...

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Support033: Koop Lokaal. Juist nu.

Support 033

Om lokale ondernemers te ondersteunen is Citymarketing Amersfoort de campagne 'Support033' gestart. Opeens verandert de wereld zoals wij haar kennen. We mogen nog maar beperkt naar buiten en houden gepaste afstand van elkaar. En hoewel we over heel veel dingen nu totaal geen controle hebben, is er iets wat we wél kunnen doen. En dat is ons kunst- en cultuuraanbod én onze lokale ondernemers steunen! Want straks, als musea, podia en restaurants weer opengaan, wil jij toch ook dat je lievelingsplekje er nog is?

Lees meer

Versoepeling intelligente lockdown: routekaart

Versoepeling Intelligente Lockdown

Vanaf maandag 11 mei kunnen we elkaar in Nederland iets meer ruimte geven, en daarbij het coronavirus onder controle houden. Naleving van de belangrijkste basisregels is dan wel belangrijker dan ooit. In een handige factsheet van de Rijksoverheid is de versoepeling per sector en per ingangsdatum weergegeven. Het versoepelen van maatregelen kan alleen als het virus onder controle blijft. De 1,5 meter afstand blijft altijd van kracht.

Lees meer

Webinar Marxman Advocaten: Right about NOW

Webinar Marxman Advocaten

Marxman Advocaten organiseert op vrijdag 8 mei een webinar over de Noodmaatregel Overbrugging voor behoud van Werkgelegenheid (NOW). De vele aandachtspunten rond de NOW-regeling komen aan de orde: de strategische afwegingen om NOW-subsidie wel of niet aan te vragen. Als je met een (gedeeltelijke) afwijzing te maken krijgt, wat zijn dan je mogelijkheden? Ook worden ervaringen, tips en voorbeelden uitgewisseld. 

Lees meer

eHealth Academy gaat van start

eHealth Academy

Nederland (Amersfoort) is een nieuwe tech opleiding rijker. Innovatieve oplossingen voor de zorg, dat is de eHealth Academy. Met een nieuwe frisse aanpak leidt de academy tech talenten op om technische innovatie te brengen in de zorg. De academy richt zich voorlopig op projecten rondom de coronacrisis. De eHealth Academy is een initiatief van Young Coders BV. Young Coders is een opleider van innovatieve tech teams.

Lees meer

Nieuw TV-programma voor de regio Amersfoort door en voor ondernemers in coronatijd

Regionaal Perspectief

De informatiebehoefte van ondernemers in deze coronatijd is erg groot. Zeker nu de eerste stappen naar een 1,5 meter economie moeten worden gemaakt. Vanuit een coronaproof opgebouwde studio in Nijkerk zal dinsdag 12 mei de eerste uitzending plaatsvinden voor ondernemers om elkaar op een positieve manier te helpen in deze bijzondere tijd en kansen en mogelijkheden uit te lichten. Op de website Regionaal Perspectief kan je het programma zien. 

Lees meer

        

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out