Met nieuws over KVK CoronaLoket, webinar Vastgoed & Overheid, Sociaal op Afstand en meer

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Koningsdag 2020: lokale initiatieven

Koningsdag

Koningsdag was vorig jaar natuurlijk extra speciaal voor Amersfoort. Dit jaar ziet het er helaas een stuk anders uit. Koningsdag wordt Woningsdag en we vieren het feest binnen in onze eigen woonkamers. Maar gelukkig laten Amersfoortse ondenemers ook nu zien dat ze niet voor één gat te vangen zijn. Van Koningsdagpakketten tot een patatje Maxima. Ben je benieuwd naar de vindingrijkheid van onze lokale ondernemers? Lees dan zeker even verder.

Lees meer

Het KVK CoronaLoket

Rijksoverheid

Op verzoek van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat, geeft KVK samen met partners invulling aan het CoronaLoket voor ondernemers. Dit loket is bedoeld voor vragen over de gevolgen van het coronavirus voor bedrijven en ondernemers. Het loket is te bereiken via www.kvk.nl/corona en 0800 2117. Het KVK CoronaLoket is telefonisch bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur voor ondernemersvragen.

Lees meer

Gratis designs COVID-19 communicatie

Drukmakers

De Amersfoortse drukkerij Drukmakers stelt gratis designs beschikbaar die gebruikt kunnen worden voor COVID-19 communicatie. Er zijn designs voor Support your Local en het houden van 1,5 meter afstand, maar ook posters die door de rijksoverheid ontwikkeld zijn voor verschillende doelgroepen. Tot slot zijn er ook templates beschikbaar voor standaard preventiemiddelen. Denk hierbij aan vloerstickers en veiligheidsschermen. 

Lees meer

Webinar Vastgoed & Overheid

Cybercrime

Het in Amersfoort gevestigde Marxman Adcovaten organiseert op vrijdag 24 april aanstaande om 14.00 uur een webinar waarbij zij aandacht zullen besteden aan de recente ontwikkelingen op het gebied van vastgoed met als onderwerpen huurovereenkomsten, handhaving van coronamaatregelen, en contracteren in coronatijd. Zij zien daarbij niet alleen problemen, maar ook kansen in deze lastige tijd. Tijdens en na de webinar is er de ruimte om vragen te stellen

Lees meer

Online marketing tijdens én na corona

Corona Calculator

Citymarketing Amersfoort organiseert op dinsdag 28 april samen met Martin van Kranenburg de online sessie Online marketing in tijden van én na corona, speciaal voor binnenstadondernemers. Er worden tips gedeeld over (online) marketing en strategie. De sessie is exclusief voor ondernemers in de binnenstad van Amersfoort. Ben je ondernemer in de binnenstad van Amersfoort en wil je mee doen? Mail dan naar citymarketing@amersfoort.nl.

Lees meer

Sociaal op Afstand

Doneer Diner

Amersfoortse studenten van verschillende Hogescholen (waaronder de HU Amersfoort) zijn een prachtig initiatief gestart: Sociaal op Afstand. Sociaal op Afstand is een platform dat gratis online gesprekken faciliteert waarin vrijwilligers worden gekoppeld aan cliënten, ouderen of leerlingen die behoefte hebben aan een goed gesprek of aan huiswerk- en studiebegeleiding. Dit laatste kan voor kinderen van het (speciaal) basisonderwijs, leerlingen praktijkonderwijs, middelbare school of MBO.

Lees meer

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out