Met nieuws over Ludejo, Uitgeverij Deviant, Flint, Bedrijvenpark Vathorst en meer!

E-mail niet zichtbaar? Bekijk de e-mail in je browser

Amersfoort Business

Ludejo vertaalt RIVM-richtlijnen

Ludejo

Het Amersfoortse, meertalige communicatiebedrijf Ludejo heeft samen met enkele vertalers de RIVM-richtlijnen vertaald. De uitwerkingen zijn kosteloos beschikbaar voor iedereen. Ook worden de teksten ingesproken met video en tekst in beeld. Ben jij een werkgever die anderstaligen in dienst heeft? Maak dan gebruik van de uitwerkingen zodat iedereen de informatie kan begrijpen, ook mensen die de Nederlandse taal niet (volledig) beheersen. Op dit moment zijn de Arabische, Franse, Spaanse en Turkse vertalingen beschikbaar.

Lees meer

Uitgeverij Deviant stelt online lesmateriaal beschikbaar

Uitgeverij Deviant

Uitgeverij Deviant stelt voor het vmbo, havo en vwo, in verband met de schoolsluiting, online oefen- en toetsmateriaal beschikbaar. Het gaat om materiaal voor de vakken Nederlands, rekenen, Engels, Duits, burgerschap en geschiedenis. Daarnaast kunnen aanvullende lesmaterialen gebruikt worden, zoals educatieve games, toetsen en handleidingen. Tot de zomervakantie kunnen leraren en leerlingen kosteloos gebruik maken van het digitale lesmateriaal voor het voortgezet onderwijs.

Lees meer

Project Flint: 'De Lege Zaal'

De Lege Zaal

Sinds vrijdag 3 april presenteert Flint een nieuw project: ‘De Lege Zaal’. Het theater zendt acht vrijdagavonden een live act uit op Facebook en de website. De aanvang van de uitzending is, zoals de theaterbezoekers gewend zijn, om 20.15 uur. Met dit initiatief wil Flint de podiumkunsten doorgang laten vinden in tijden van crisis. Welke artiesten kun je verwachten? De optredende artiesten blijven een verrassing tot aan de uitzending.

Lees meer

Steun de lokale ondernemer

Langestraat

Er ontstaan in deze tijd een hoop mooie initiatieven. Zo kun je bij Stadscafé Amersfoort een thuisborrel cadeau doen aan iemand die het écht verdient. Rockcity Brewing heeft in samenwerking met Cascara Events een eigen drive-thru. En de Rabobank stelt parkeerplaatsen ter beschikking als drive-thru voor lokale voedselpakketten. Geen zin om zelf te koken? Tijdens het Paasweekend zijn de winkels in de foodsector geopend voor bestelling. Kijk hier voor meer paasideeën. Heb of ken jij ook zo’n mooi initiatief? Meld het dan aan via business@amersfoort.nl.

Lees meer

Steunmaatregelen voor ondernemers

Rijksoverheid

Het Rijk heeft een noodpakket samengesteld voor ondernemers, om hen door deze crisis te helpen en de werkgelegenheid te behouden. Ondernemers die direct zijn getroffen door de overheidsmaatregelen ter bestrijding van het coronavirus en die hun omzet daardoor (grotendeels) zien verdwijnen, komen hiervoor in aanmerking. Lees hier over deze financiële maatregelen voor de verschillende sectoren. De gemeentelijke financiële regelingen vind je hier

Lees meer

Kavels beschikbaar op Bedrijvenpark Vathorst

Daniel Dohnalek

Op de website van Amersfoort Business staat een gloednieuw interview met Daniel Dohnalek over bedrijvenpark Vathorst. ''Het is een locatie voor hoogwaardige bedrijvigheid en perifere retail. Er zijn bedrijven gevestigd die produceren, verkopen of zich bezighouden met research & development. Retail op hoog niveau, maar ook bedrijven die uitblinken in sectoren als technologie, geo-informatica en IT'', aldus Daniel Dohnalek, senior adviseur vastgoedontwikkeling en beheer bij de gemeente Amersfoort.

Lees meer

         

Amersfoort Business is een initiatief van Gemeente Amersfoort en Stichting Citymarketing Regio Amersfoort

Eemlaan 98, 3812 ED, Amersfoort

Jouw nieuws in deze nieuwsbrief? Mail naar business@amersfoort.nl.

Je hebt je ingeschreven voor de Amersfoort Business-nieuwsbrief.
Wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je uitschrijven.

Opt-out